image
image
Turun Ilmalämpöpumppu

Tietoa meistä

Turun Ilmalämpöpumppu on reipas ja ripeä paikallinen yksityinen pienyritys. Meiltä saat ilmalämpöpumppujen huolto- ja asennuspalvelun nopeallakin aikataululla. Toimimme Varsinais-Suomen alueella Turussa, Turun saaristossa sekä lähikunnissa. Toimimme vankalla ammattitaidolla ja avaimet käteen periaatteella. Olemme työhömme sitoutuneita ja toimintamme perustuu laadukkaisiin tuotteisiin ja työn huolelliseen viimeistelyyn. Kannamme vastuuta työmme jäljestä ja hoidamme sovitut tehtävät valmiiksi ajallaan. Turun ilmalämpöpumppu on TUKES:in hyväksymä kylmälaiteliike.

Riippumatta siitä, etsitkö ratkaisua yksittäiseen huoneeseen vai koko kodin kattavaa järjestelmää, voimme täyttää tarpeesi.

Kannamme vastuun

Asennuksen jälkeen emme jätä asiakasta yksin, vaan huolehdimme järjestelmän toimivuudesta ja energiatehokkuudesta vaikka koko elinkaaren ajan. Ilmalämpöpumppu tarvitsee myös huoltaa ja puhdistaa noin kolmen vuoden välein, näin varmistetaan laitteen moitteeton toiminta.
Pyydä huoltotarjous!

Ympäristöystävällisyys

Tuotteemme ovat Suomen keleihin sopivia laadukkaita pumppuja. 
Kaikissa asentamissamme pumpuissa käytetään ympäristöystävällistä R32 kylmäainetta.

Asiakkaat

Asiakkainamme on kuluttajia sekä yrityksiä. Toteutamme energiaratkaisuja  pientaloihin, taloyhtiöihin, teollisuushalleihin, varastorakennuksiin, liike- ja toimistokiinteistöihin.

Säästöä

Sähkö- ja öljylämmitteisessä kodeissa lämmityskulut tippuvat noin 20-30%, Laitteen n. 15–20 vuoden elinkaaren aikana säästöä kertyy 4 500–10 000 €. 
 
Pyydä tarjous ilmalämpöpumpun asennuksesta, tarjous kartoitus on meillä aina maksuton. Vi betjänar också på svenska!
Miksi me ?

Nopeaa ja luotettavaa palvelua Turun alueella kohtuullisella hinnalla.

Helppo ohjaus ja hiljainen toiminta

Hiljaisen toiminnan sekä sovelluksella mistä vain tehtävän ohjauksen avulla ilmalämpöpumppumme sopeutuvat vaivatta elämäntyyliisi.

Suunniteltu sisustusta varten

Hyvästä muotoilustaan kansainvälistä tunnustusta saaneet yksikkömme sulautuvat saumattomasti kodin sisustukseen ja tuovat tyylikkyyttä ilmastointiin.

Valmistettu täyttämään tarpeesi

Yksikkömme tarjoavat valikoiman lämmitys- ja jäähdytysvaihtoehtoja kaikkiin huoneisiin ja koteihin, helpon asennuksen, A+++ energiatehokkuuden sekä tyylikästä muotoilua.

Energiatehokkuus

Pienennä ympäristövaikutustasi ja sähkölaskuasi markkinoiden parhaalla energiatehokkuudella.